Inici / Notícies :: Notícies :: Finalitzen els Casals d'Estiu 2020

Titular notícies

Finalitzen els Casals d'Estiu 2020

Dijous 10 Setembre 2020

Avui acabem les activitats d'estiu a Can Palet. Unes activitats que es van iniciar el 29 de juny i que han continuat funcionant, seguint les recomanacions i els protocols oportuns, fins al dia d'avui. Us hem de dir que l'edició de Casals d'enguany no ha estat fàcil. S'ha treballat molt dur des del confinament amb altres entitats de la ciutat i amb el Servei de Joventut i Lleure i Serveis Socials perquè els infants del barri tinguessin activitats de lleure educatiu durant els mesos de vacances. S'han hagut de crear protocols específics que, de ben segur, ara serviran de base per tornar a les escoles i als instituts.
Durant aquests mesos, han passat per l'entitat més de 200 infants i més de 30 monitors i monitores de lleure, que han dissenyat activitats educatives tenint en compte totes les mesures de prevenció. A totes aquestes persones, GRÀCIES pel vostre esforç i la vostra dedicació!
Cal fer un reconeixement a les institucions i entitats que ens han fet costat en tot moment durant aquests mesos. Fa anys que creuen i col·laboren en el nostre projecte educatiu i en l'estiu més difícil també han estat donant suport: Escola Auró, Fundació Probitas, Fundació La Caixa - Proinfancia, Ajuntament de Terrassa, Educo, Fundació Pere Tarrés, Associació Aasha, Fundació Manuel Lao i a totes les famílies que, dia rere dia, han confiat en nosaltres i han estat comprensives amb la situació tan excepcional en la que s'han desenvolupat els Casals. 

A tots i totes, gràcies! Acabem les activitats d'estiu però seguim treballant en la resta de projectes per acompanyar els infants i joves del barri en el seu creixement. Més, sobre...: casals d'estiu , terrassa , canpalet
Últimes Notícies