Inici / Notícies :: Notícies

Titular notícies
Finalitzen els Casals d'Estiu 2020
Dijous 10 Setembre 2020 - 14:56

Avui acabem les activitats d'estiu a Can Palet. Unes activitats que es van iniciar el 29 de juny i que han continuat funcionant, seguint les recomanacions i els protocols oportuns, fins al dia d'avui. Us hem de dir que l'edició de Casals d'enguany no ha estat fàcil. S'ha treballat molt dur des del confinament amb altres entitats de la ciutat i amb el Servei de Joventut i Lleure i Serveis Socials perquè els infants del barri tinguessin activitats de lleure educatiu durant els mesos de vacances. S'han hagut de crear protocols específics que, de ben segur, ara serviran de base per tornar a les escoles i als instituts.
Durant aquests mesos, han passat per l'entitat més de 200 infants i més de 30 monitors i monitores de lleure, que han dissenyat activitats educatives tenint en compte totes les mesures de prevenció. A totes aquestes persones, GRÀCIES pel vostre esforç i la vostra dedicació!
Cal fer un reconeixement a les institucions i entitats que ens han fet costat en tot moment durant aquests mesos. Fa anys que creuen i col·laboren en el nostre projecte educatiu i en l'estiu més difícil també han estat donant suport: Escola Auró, Fundació Probitas, Fundació La Caixa - Proinfancia, Ajuntament de Terrassa, Educo, Fundació Pere Tarrés, Associació Aasha, Fundació Manuel Lao i a totes les famílies que, dia rere dia, han confiat en nosaltres i han estat comprensives amb la situació tan excepcional en la que s'han desenvolupat els Casals. 

A tots i totes, gràcies! Acabem les activitats d'estiu però seguim treballant en la resta de projectes per acompanyar els infants i joves del barri en el seu creixement. 


Inscripcions per al curs 2020-21
Dimecres 9 Setembre 2020 - 11:29

El setembre ha arribat i com cada any, tot torna a començar. Potser la tornada no serà com esperàvem, però el curs 2020-21 de Centre Diari promet i segur que serà millor que el que acabem de passar. Com cada any, hem obert la llista d'espera per a aquelles famílies que vulguin optar a una plaça tant a Canpa Xics (fins als 12 anys) com a Canpa Jove (de 12 a 16 anys). Recordeu que la sol·licitud d'inscripció a llista d'espera es fa presencialment a la seu de l'entitat (Colom, 129) i només fins dijous, 10 de setembre. Allà us entrevistareu amb una de les educadores de l'equip que recollirà les vostres dades. 
Ah! Si teniu qualsevol dubte, truqueu-nos al 937000319 i estarem encantades d'ajudar-vos!!!
 

Colònies 2019
Dimarts 3 Setembre 2019 - 12:33
Colònies 2019! Una gran aventura! Gràcies Monitors i monitores per la tasca que feu! Gracies cuiners i cuineres pel vostre "savoir faire" !


CanPa Picnic
Dimarts 6 Agost 2019 - 18:22
Ja és el segon any, que les mares de l'Associació Educativa Can Palat i del Grup Colònies Ca n'Anglada, s'organitzen per preparar els pícnics dels infants i joves dels casals d'estiu. Han preparat més de 3000 entrepans, han fet més de 30 viatges per poder fer arribar els entrepans frescos als vostres infants i joves. L'últim dia El van tancar fen un dinar totes juntes. És un projecte que s’engloba dins del projecte ACAF de l’Associació. Però això no s’atura i ja estem preparant la setmana de l’economia social de l’Ajuntament de Terrassa.

   

Ajut de Fundació Sant Galederic
Dissabte 20 Octubre 2018 - 12:16
El passat 20 d'octubre se'ns va fer lliurament de l'ajut que concedeix la Fundació Sant Galderic Moltes gràcies pel Suport!