Inici / Notícies :: Canpa Jove

Titular notícies
Prèvia de Colònies CanPa Jove 17'
Dissabte 28 Gener 2017 - 05:00
Encara no volem desvetllar-vos gaire informació però el passat cap de setmana els educadors de CanPa Jove vam anar a visitar el que serà el nostre allotjament durant les Colònies CanPa Jove 17'.

Aquí us deixem un tastet d'imatges de l'impressionant entorn del qual gaudirem!

  


Thanks to DECATHLON, tarda de Tennis Taula!
Dissabte 28 Gener 2017 - 02:00
Avui el planning era fer futbol a la pista de Decathlon, però el temps no ens ha acompanyat i per aquest motiu, hem estrenat el material que ens va donar Decathlon; xarxes que s'adapten a tot tipus de taula, pilotes i raquetes de tennis taula. I per aquells que no són amants d'aquest esport han gaudit de la diana que també ens van donar i dels jocs de taula.

Pesadilla en CanPa Jove
Dissabte 21 Gener 2017 - 02:00

Aquest divendres transformem el local de CanPa Jove en el plató de "Pesadilla en al cocina", els joves han format grups, els quals disposaven de 5€ per comprar i escollir una sèrie d'aliments per preparar el berenar d'aquest divendres, tot això amb possibilitat d'apostar els diners sobrants per agafar ingredients extres o per poder posar alguna trava als altres grups(cuinar a peu coix, robar algun ingredient o imposar-ne algun...). 

Com sempre els joves ens demostren que són grans creadors culinaris, ens han ofert una gran dosis de creativitat, enginy, originalitat i motivació. 

Hem repartit 4 premis al berenar; més original, més saborós, més elaborat i més graciòs. 

           
 
Els reis passen per CanPa Jove
Dissabte 14 Gener 2017 - 02:00
Tornem amb moltes ganes després de les llargues vacances de Nadal!

 Aquest any els reis ens han deixat alguns regals perquè gaudim tots plegats i compartim estones de joc; Catan, Jungle Speed, jocs tradicionals, pilotes de bàsquet, etc.


Però només podíem obrir aquests regals si aconseguíem guanyar al nostre Bingo Musical.


Els nostres joves són grans experts els repertoris de música actual!
Canpa Jove contra la violència masclista
Divendres 25 Novembre 2016 - 20:19
Des de Canpa Jove també recolzem la visualització de les desigualtats encara existents i ens afegim a l'expressió de lluita contra els casos de violència masclista.

Els i les joves tenim clar, que l'educació ens ajudarà a construir un món on hi hagi repecte cap a tothom independentment del sexe de cadascú.